
Ingredienser för cirka 35 st havrebollar:
♥ 13-14 dl glutenfritt havregryn (Vi använder oss utav Axa)
♥ 3 msk Oboy
♥ 3 msk vaniljsocker
♥ 3 dl strösocker
♥ 1 dl kallt kaffe
♥ 0,5 dl mjölk
♥ 350 g smör
♥ Riven kokos
Tillvägagångssätt:
Steg 1.
Börja med att blanda i glutenfritt havregryn, strösocker, oboy och vaniljsocker i en stor bunke.
Steg 2.
Blanda sedan i det kalla kaffet, mjölken och smöret i bunken. Därefter ska allting blandas med hjälp av en elvisp för att uppnå det bästa resultatet.
Steg 3.
Rulla sedan havrebollarna till den storlek som önskas och doppa dem sedan i kokos. (När havrebollarna är klara ska de förvaras i kylen och tas fram 10 minuter innan servering för bästa resultat.)


0